Film / Najava

Bioskop na Filozofskom

bioskop na fil naslovna

Na Filozofskom fakultetu je počeo ciklus projekcija i diskusija pod nazivom „Bioskop na Filozofskom“. U diskusijama učestvuju ljudi iz sveta filma, studenti i svi zainteresovani.

Na ovaj način, svakog četvrtka od 18:30 Filozofski fakultet postaje bioskop u kome se prikazuju filmovi za koje postoji iskrena potreba. Međutim, ono što je ključno za „Bioskop na Filozofskom“ jeste kritički osvrt i diskusija koja često donosi mnogo više od same projekcije filma.

Sledeća projekcija i diskusija su 10.03. u 18:30 na prvom spratu, kabinet 103, Filozofski fakultet. Film je ”Une femme est une femme” Žan Lik Godara (Jean-Luc Godard), a evo ga i ivent: https://www.facebook.com/events/1679227975652262/

Gosti “Bioskopa na Filozofskom” će biti  Stanislav Stojanović, Pavle Ćosić i Stefan Kostadinović koji će nam predstaviti svoj omaž francuskom novom talasu: ”Nije dobar, nije loš, zao” i zajedno sa prisutnima komentarisati ovo važno poglavlje u istoriji filma uz film ”Une femme est une femme”.

Šaht poziva sve koji iskreno vole film da dođu i aktivno učestvuju na ovom događaju.

Takođe, pozivamo sve koji žele da ostvare kontakt sa ljudima iz organizacije “Bioskop na filozofskom” da to i urade preko stranice https://www.facebook.com/Bioskop-na-Filozofskom-243273949346247/

Dušan Arsovski

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s